Unmanned systems center nederlandBent u een nieuwkomer in de wereld van de drones of onderneemt u al langer in deze bedrijfstak, per 1 Juli 2017 heeft USC-Nederland haar deuren geopend en zal u op vele fronten uit de drone wereld van dienst kunnen zijn. USC-Nederland biedt u vele mogelijkheden. van het huren of leasen van drones, payloads, accu pakketten etc, tot het opzetten van een eigen droneteam binnen uw organisatie via onze UFA “Unmanned Flight Agreement".

Het gebruik van drones is in een aantal jaar explosief gestegen. Wat we zien is dat in de toekomst drones door bedrijven zelf zullen worden gebruikt als een stuk gereedschap.  Service monteurs en inspecteurs zullen zelf een drone bij zich hebben om 90 % van de vluchten uit te voeren, alleen complexe opdrachten zullen in de toekomst door gespecialiseerde bedrijven worden gevlogen. Via onze UFA “Unmanned Flight Agreement" zorgen wij ervoor dat uw bedrijf direct gebruik kan maken van drones in uw dagelijkse werkzaamheden.

 
  • UFA "unmanned Flight Agreement"
  • Skytools
  • USC-Flightcourse
  • Flightpath
  • Business class
  • USC-Nederland

Services

Skytools


Skytools bied de mogelijkheid randapparatuur zoals payloads, accu's te huren en of te leasen. Ook een tweede toestel staat 24/7 voor u klaar als u dit nodig heeft.

flight support


Wilt u als organisatie een droneteam opzetten.
USC-Nederland realiseerd dit voor u.
neem nu contact op voor verdere informatie

news


SKYTOOLS besteld eerste 3 stuks DJI M200 toestellen. Deze drones zullen direct worden aangepast en gekeurd voor hun werkzaamheden.